RUMA Rundvee Management

Dit is de web site van Ruma-software.nl.         

Ik ben dealer van Ruma agrarische software en tevens tevens heb ik samen met mijn zus een melkveebedrijf te Zieuwent. Tevens hebben wij ook nog vleesvarkens. Door de toenemende administratie hebben wij sinds 1999 voor ons bedrijf een managementprogramma van Ruma te Sambeek. Na een aantal jaren succesvol gewerkt te hebben met dit programma hebben wij besloten om dealer te worden van Ruma.

Ik verzorg voor u de demonstraties van de programma's en installeer ze ook voor u. De helpdeskfunctie wordt vanuit het kantoor te Sambeek verzorgd.

Tevens verzorg ik in samenwerking met Hans Dirksen gebruikerscursussen / studiegroepen met Ruma gebruikers bij de AOC.

V.S.M. Automatisering ontwikkelt sinds 15 jaar gespecialiseerde software onder de merknaam RUMA. De programma's zijn bedoeld voor de agrarische markt, met name voor rundveebedrijven, veehandelaren en voerhandelaren.

In de afgelopen jaren is er voor agrariŽrs vooral op administratief gebied nogal wat veranderd. De nieuwe wettelijke eisen maken het vaak moeilijk om aan alle verplichtingen te voldoen. Een RUMA-programma biedt u de mogelijkheid om op eenvoudige wijze uw bedrijfsgegevens te verzamelen en vervolgens te verwerken tot de benodigde informatie. Deze informatie voldoet natuurlijk aan alle gestelde wettelijke eisen, maar is in eerste instantie bedoeld om inzicht te krijgen in uw bedrijfsvoering.

Een RUMA-programma levert ook diverse financiele voordelen op. Wilt U weten wat U kunt besparen met een Ruma - Rundveeprogramma?

Klik dan hier voor uw voordeel

 

voordeel ?

Alle RUMA-programma's vallen op door de gebruiksvriendelijkheid. De informatie wordt op een overzichtelijke manier getoond. De invoer van gegevens is zoveel mogelijk geautomatiseerd. Via modem kunnen gegevens worden uitgewisseld met o.a. I&R, NRS, slachterijen, voerfabrikanten enz. De tijd die u nodig heeft voor gegevensinvoer kan daardoor tot een minimum beperkt blijven.

Als u interesse heeft voor een van onze producten kunt u thuis een gratis demonstratie krijgen. U kunt daarvoor contact met mij opnemen via het contactformulier of u kunt mij bellen: 06-25127550

RUMA-dealer
Richard Spexgoor, Zieuwent

Ik spreek uw taal!

 

voordeel ?